• 2

довнлигхт

  • Висококвалитетна ЛЕД СМД алуминијумска двослојна акрилна површинска плафонска рефлекторска лампа црна дневна соба за хотелску кућу округла рефлекторска лампа
  • Модел:МКД-А3003БК
  • МКД-А3001БК ЛЕД површинска плафонска лампа црна лампа за дневни боравак хотела
  • Висококвалитетна ЛЕД СМД алуминијумска акрилна површинска плафонска рефлекторска лампа бела дневна соба за хотелску кућу округла рефлекторска лампа
  • Модел:МКД-А3001ВХ